15900209494259
Koji su magnetni materijali koji se obično koriste u motorima s trajnim magnetima?
20-09-07

Vrsta obrtnog momenta motora s obzirommotor bez četkica/brušeni motor/ventilator za hlađenje/sinhroni motor

Podešavanje obrtnog momentamotor zasniva se na opterećenju.Različite karakteristike opterećenja imaju različite zahtjeve za karakteristike momenta motora.Moment motora uglavnom uključuje maksimalni obrtni moment, minimalni moment i startni moment.Početni moment i minimalni obrtni moment su sposobnost da se nosi sa promenljivim obrtnim momentom otpora opterećenja tokom procesa pokretanja motora.Oni se odnose na vrijeme pokretanja i startnu struju, koji se odražavaju na način ubrzanja momenta. A maksimalni moment je češće motor u procesu preopterećenja.

Početni moment je jedan od važnih tehničkih indeksa za procjenu startnih performansi elektromotora. Što je veći moment pokretanja, to se motor brže ubrzava, kraći je proces pokretanja i više motor može startati s velikim opterećenjem. ovo ukazuje na dobre startne performanse. Naprotiv, ako je startni moment mali, teško se startuje, a vreme pokretanja je dugo, tako da se namotaj motora lako pregreje, ili se čak ne može pokrenuti, a kamoli može ne preopteretiti startovanje.

Maksimalni obrtni moment je važan tehnički indeks za merenje kratkotrajnog preopterećenja elektromotora. Što je veći maksimalni obrtni moment, veći je kapacitet motora da podnese uticaj mehaničkog opterećenja. Ako je motor kratkotrajno preopterećen vrijeme u radu s opterećenjem, kada je maksimalni moment motora manji od momenta otpora opterećenja na kratko vrijeme, motor će prestati raditi i patiti od blokade i izgaranja, što se često naziva greška preopterećenja .

Minimalni obrtni moment je minimalni obrtni moment tokom procesa pokretanja motora. Minimalni asinhroni moment u stacionarnom stanju generisan između nulte brzine i odgovarajuće maksimalne brzine pri nazivnoj frekvenciji i nazivnom naponu motora. Kada je manji od svog kolege. U stanju moment otpora opterećenja, brzina motora će se pojaviti u stanju stagnacije bez nominalne brzine i neće moći da se pokrene.
JIUYUANinsistira na tehnološkim inovacijama oMicro DC motor bez četkica,brušeni DC motor,mali sinhroni motor,mini ventilator za hlađenjesa preko 20+ iskustva.Dobrodošli da nas kontaktirate.

Dom

proizvodi

o

kontakt